Annons
AnnonsToday’s makeup look: Ombre lips


ombre lipsmakeup
Jag gick igenom mina bilder idag och hittade den här makeupen som jag av någon anledning inte visat här i bloggen. Jag hade ljusare hår här vilket betyder att bilderna togs i september eller kanske till och med i augusti, så nu är det minsann dags att de får synas här!

Jag gillar makeuper som ser lite halvfärdiga ut, här har jag skippat mascaran och gjort brynen lite buskiga med hjälp av Brow Wiz från Anastasia. Bästa brynpennan i världen! Jag tror att jag använt Omega från MAC på ögonlocken men jag vet inte vad jag använt för läpprodukter. En vild gissning är läppstiftet Zinfandel från IsaDora kombinerat med en ljusare penna, men jag är inte helt säker. Sorry!

English:
I found these pictures today, I did this makeup look in August or September and I have no idea why I haven’t posted them on the blog. I don’t remember what products I used for this, only Anastasia Brow Wiz for my eyebrows.Tod

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/the-man-box-hostboxen/