Annons
AnnonsToday’s makeup look: Orange lips


frida orange gloworange makeuphigh energyMatta läppar i orange kombinerat med en hy med mycket glow och koppar runt ögonen. Den raka motsatsen till november! Det är lite terapi att sminka mig i starka och varma färger nu när vädret är som tråkigast.

Annons

English:
I love wearing a bright orange lip now during november, (november is a very grey and rainy month in Sweden) colour makes me happy! I also skipped the powder and added some glow to my face instead.

Products: a
Face
NYX HD foundation
Kicks concealer Trio
MUS Microshadow ”Muffin”
NYX Blush ”Peach”
Eyebrows
Anastasia Dipbrow Pomade ”Medium Brown”
Eyes
Too faced shadow insurance
The Body Shop eyeshadow ”Copper”
MAC eyeshadow ”Shroom”
Bobbi Brown gel eyeliner
MUS Lash art Doll
Lips
MAC Prolongwear Lipliner ”High Energy”

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/mac-lip-pencil-soar/