Annons
AnnonsToday’s makeup look: Pink lipsHär är dagens look! Knallrosa läppar är populärt varje sommar (eller kanske till och med varje årstid) och det är ju faktiskt inte så konstigt – ursnyggt på alla hudtoner, mörka som ljusa. Här kombinerade jag läpparna med skimriga ögonlock och en svart eyelinervinge.

English:
Here’s my look of the day! Bright pink lips is always popular, it looks good on every skin tone. Here I’ve combined my lips with shiny eyelids and a bold eyeliner.

Used products:
Face
Make up store matt foundation ”milk”
YSL Anti-cernes multi action concealer
IsaDora Velvet touch compact powder ”sheer transparent”
NARS blush ”Orgasm”
Eyebrows
MAC eyeshadow ”Copperplate” & ”Typographic”
Eyes
Lumene beauty base eyeshadow primer
MAC eyeshadow ”Shroom”
MAC eyeshadow ”Cork”
IsaDora All Day Long Lash
IsaDora inliner kajal ”Satin white”
Lips
MAC lipstick ”Candy Yum Yum”

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/nyx-butter-gloss/