Annons
AnnonsToday’s makeup look: Rock chicInternet bestämde sig för att lägga av igår eftermiddag, men nu är det tillbaka igen och förhoppningsvis för att stanna. Hur som helst – idag har jag sotat i blått! När jag fotograferar mina looker lyssnar jag alltid på passande musik för att komma in i rätt stämning. Idag var det Iron Maiden och Metallica som hjälpte till att leva mig in i rollen som rockbrud, haha.

Jag har gjort en bildtutorial av denna makeup som dyker upp här senare.

English:
Today I’ve done a smokey eye using blue colors. When I do my makeup and taking pictures of them I always listen to music that suits the style of the look. In this case I listened to Iron Maiden and Metallica. I felt like a true rock chic haha. I’ve done a tutorial on this look that will be up later.

Used products:
Face
MAC Mineralize foundation ”NC15”
Illamasqua Skin Base foundation ”White”
Youngblood Rice setting powder
Wet n Wild cover all concealer palette
Eyebrows
Anastasia Brow Wiz ”Brunette”
Eyes
MAC paint pot ”Soft ochre”
Make Up Store microshadow ”Varieté”
Make Up Store microshadow ”Aquarius”
Make Up Store microshadow ”White”
IsaDora Eye glow ”White diamonds”
Eye of horus eye pencil ”Black”
Make Up Store eye pencil ”Ocean Breeze”
Ardell false lashes ”Wispies” + DUO adhesive
Chanel Inimitable mascara
Lips
Make Up Store lip pencil ”Cherie”
Viva la Diva brush on lip gloss ”Clubz”

TAGGAR
13 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/make-up-store-swirl-hair-elastin/