Annons
AnnonsToday’s makeup look: Rouge Ecstasy


makeup00makeup
Så här ser jag ut idag! Ska gå ner på stan och köpa det allra sista inför halloween, jag och Anders har bjudit in lite kompisar för fest imorgon, det ska bli roligt att se hur de väljer att klä ut sig! Jag har planerat min look i flera veckor men har inte hunnit öva, så jag hoppas det blir bra. Ska du klä ut dig i år? Just ja, nagellacket får du se i ett blogginlägg lite längre fram, det kom med en höstkollektion förra året. Ser du vilket det är?

English:
Here’s my look of the day! Quick and easy. The nail polish came with a fall collection last year, can you see which one it is?

Used products:
Face
NYX HD foundation
NYX HD concealer wand
Youngblood mineral rice setting powder
NARS Blush ”Orgasm”
Eyebrows
Anastasia Brow Wiz ”Brunette”
Lips
Giorgio Armani Rouge Ecstasy ”502”

TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/youngblood-mineral-eyeshadow-quad-glamour-eyes/