Annons
AnnonsToday’s makeup look: Russian Bordeaux


russian bordeauxrussian bordeaux1russian
Så här ser jag ut idag, lila läppar och neutrala skuggor i gula undertoner. Gult och lila är en jättefin färgkombo och här ser du att du inte behöver en knallgul färg för att matcha, en neutral funkar precis lika bra. På torsdag är det dags för CHIC-galan förresten! Jag är fortfarande inte helt säker på vad det blir för makeup då, men det visar sig. Jag tar med både dator och kamera till Stockholm så jag ska försöka uppdatera när jag är där! Ska du till Galan?

English:
Here’s today’s look! Purple lips and eyeshadows with yellow undertones. Purple and yellow is a beautiful color combination and here’s an example of how lovely it is with a neutral yellow. You don’t have to wear a bright shade if you don’t want to.

Used products
Face
MaxFactor CC Cream ”40 fair”
Make up store loose powder ”Milk”
Youngblood pressed mineral blush ”Temptress”
Make up store microshadow ”Take off”
Eyebrows
Anastasia brow wiz ”Brunette”
Eyes
Too Faced Shadow Insurance
MAC eyeshadow ”Ricepaper”
MAC eyeshadow ”Cork”
Make up store cake eyeliner ”Black”
IsaDora WigWham Heavy Lashes mascara
Lips
Make up store lip pencil ”Russian Bordeaux”

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/isadora-wake-up-make-up/