Annons
AnnonsToday’s makeup look: Silver mirrorHär är dagens look! Jag har använt mig av produkter från varumärken som inte är så dyra men som håller hög kvalité. Skönhetsprodukter behöver inte kosta en förmögenhet, du kan hitta riktigt bra grejer till bra priser om du letar lite.

English:
Here’s my look of the day! I’ve used products that are non-expensive and very good. Makeup doesn’t have to cost you a fortune, there are a lot of great drug store products out there.

Used products:
Face
Apolosophy foundation ”01”
Illamasqua Skin Base foundation ”White”
NYX HD concealer wand ”01 porcelain”
Benecos blush ”Rose”
Eyebrows
Anastasia Brow wiz ”Brunette”
Eyes
Lumene Cream eyeshadow ”4 Velvet glow”
IsaDora Eye Glow ”13 Silver mirror”
Wet n Wild palette ”Blue had me at hello” (I only used the white and the black)
Benecos blush ”Rose”
Make Up Store eye pencil ”Snowflake”
Ardell false lashes ”Wispies”
Lips
NYX Soft matte lip cream ”Tokyo”

TAGGAR
10 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/mac-eyeshadows/