Annons
AnnonsToday’s makeup look: Soft eyeliner & raspberry lips


fridofjoSå här har mina makeuper sett ut de senaste dagarna. När jag inte har tålamod och helt enkelt inte orkar lägga en flytande eyeliner kör jag på en suddig eyeliner med hjälp av en brun ögonskugga istället. Råkar den bli lite fläckig eller ojämn gör det liksom inget eftersom jag gillar när sminkningar ser lite skitiga ut.

På ögonlocken har jag Patina från MAC, den är så jäkla snygg som den är och behöver inte andra färger för att komma till sin rätt. Kanske världens bästa vardagsskugga? På läpparna har jag pennan Raspberry från Make Up Store som jag älskade förr i tiden, kanske borde börja använda den oftare igen!

Products:
Eyebrows
MAC eyeshadow ”Brun”
Eyes
Too faced shadow insurance
MAC eyeshadow ”Patina”
MAC eyeshadow ”brun”
Max Factor 2000 Calories Mascara
Isadora inliner Kajal ”satin white”
Lips
Make up store lip pencil ”Raspberry”
Cheeks
Sleek powder blush ”Pomegranate”

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/mac-pro-longwear-eyeshadow-uninterrupted/