Annons
AnnonsToday’s makeup look: Ultra violet


fridaskoglund455fridaskoglund00fridaskoglund45ultra violetproducts333
Idag är jag jättelila! Jag har använt en läppenna som bas på ögonlocken och lagt en ögonskugga ovanpå för att nå maximal färgintensitet, även ögonfransarna är lila.

Från och med denna makeup ska jag endast använda produkter som jag aldrig använt eller använt väldigt lite tidigare. Jag har min lilla comfort zone med produkter jag litar på men för att hitta nya favoriter och för att du som läser ska få bredare produktinfo måste jag rota runt i lådorna efter andra roliga produkter.

English:
Here’s my purple makeup look of the day! I’ve used a lip liner as a base and I then added a purple eyeshadow on top to get the maximum color payoff.

Used products:
Face
IsaDora Wake Up Make-up ”00 Fair”
Shercover Highlighting Corrector Pen
Dior Rose Powder
MAC blush ”Mocha”
Lancôme Blush Highlighter ”Rose Etincelle”
Eyebrows
Anastasia Brow Pencil ”Brunette”
Eyes
Make up store lip pencil ”Passionate Glory”
INGLOT eyeshadow ”441”
MAC eyeshadow ”Alantic blue”
Lumene Blueberry Long-Wear Solo eyeshadow ”Snow Diamonds”
Make up store microshadow ”White”
Anastasia Hypercolor Brow & Lash Tint ”Ultra violet”
Lips
The Body Shop Colour Crush Lipstick ”Rush of pink”

TAGGAR
9 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/todays-makeup-look-blue-liner/