Annons
AnnonsToday’s makeup lookIdag har jag inspirerats av Dita von Teese. Jag älskar henne, hon har sin egen stil och är en stor förebild för många. Ett av hennes favoritläppstift kommer från Make Up Store och heter Devil, jag har det dock inte så jag använde Oriflames nya Lip Impact Crayon (läppstift på penna) istället. De är rika på färg och ger en ganska glossig finish. Gillar!

English:
Dita von Teese is my inspiration today. I love her, she’s such an icon and a rolemodel for so many people. One of her favorite red lipsticks is Devil from Make Up Store, I don’t have it so I used Oriflame’s new Lip Impact Crayon instead. They are highly pigmented and has a glossy finish. Love it!

Used products:
Face
Make up store matt foundation ”Ivory”
FACE Stockholm matte foundation White”
Wet n Wild cover all concealer palette
Eyebrows
Anastasia beverly hills Brow Powder Duo ”Medium ash”
Anastasia beverly hills Brow Wiz ”Medium ash”
Eyes
MAC Paint Pot ”Soft Ochre”
Make up store microshadow ”White”
Bobbi Brown Long-Wear gel eyeliner
IsaDora inliner kajal ”satin white”
IsaDora precision mascara
Lips
Oriflame lip impact crayon ”Intense cherry”

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/nyx-glam-shadow-09-beauty-blog/