Annons
AnnonsTraditionTradition från Make Up Store är en matt blålila skugga som är hur vacker som helst, men den är inte särskilt rolig att jobba med. Matta skuggor brukar vara svårare än skimriga skuggor och jag tycker också att många lila skuggor är svåra oavsett om de är matta eller skimriga. Jag fick packa på ordentligt på ögonlocken i flera lager tills det såg okej ut. Mina ögon har för övrigt varit sura på mig de senaste dagarna, de har runnit som sjutton så jag har varit utan smink ett par dagar nu så de fått chansen att vila lite. Det känns som det är lite tidigt för pollensäsongen, eller har någon av er börjat känna av det redan?

English:
Tradition from Make Up Store is a matte blue/purple eyeshadow that is very beautiful, but it’s not very fun to work with. Matte eyeshadows are a bit more tricky than shimmery eyeshadows so I had to pack it on in several layers on the eyelids to get a nice result.

Used products:
Face
Face Stockholm matte foundation ”White”
Make up forever HD foundation ”N117”
Make Up Store microshadow ”Take off”
Eyebrows
Anastasia Brow Wiz ”Brunette”
Eyes
Too Faced shadow insurance
Make Up Store microshadow ”Tradition”
Make Up Store microshadow ”white”
MAC eyeshadow ”Nylon”
MAC eyeshadow ”Embark”
MAC Fluidline ”Blacktrack”
Eye of horus natural mascara
DUO Adhesive + Ardell #116 false lashes
Lips
Make Up Store lip pencil ”Fairytale Dream”

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/the-body-shop-absinthe-purifying-hand-butter/