Annons
AnnonsTre skönhetsfavoriter: Februari 2015


tre favoriter februariDet känns fortfarande konstigt att skriva 2015 som jag gjorde i rubriken till detta inlägg, åren går så fort. Hur som helst – minns du att jag skrev om tre skönhetsprodukter jag använt mycket under januari? Nu är det dags för tre nya favoriter som jag gillat lite extra mycket i februari! Tre hudvårdsprodukter faktiskt vilket kan se lite tråkigt ut, men oj vad de räddat min hy. Nu ska jag sluta babbla om detta och gå vidare till produkterna istället:

Domina Elegans Soothing Hand Cream
Domina Elegans är ett märke jag inte haft så värst bra koll på, men det har visat sig att de har väldigt trevliga produkter. Handkrämen är ett litet mirakel som är väldigt lätt men återfuktande, och det är svårt att hitta. Om en handkräm är rik och återfuktande för händerna brukar den klibbiga ytan komma på köpet, men denna är inte alls så. Supertunn men återfuktande. Flaskan är som gjord att ha ståendes på handfatet och passar inte alls i handväskan vilket jag kan sakna ibland.

The Body Shop Aloe Protective Restoring Mask
En annan räddare i nöden (klyschigt men helt sant) under februari kommer från The Body Shop. En återfuktande och lugnande ansiktsmask som jag brukar använda på natten. Min hy är yttorr och stramar ganska mycket och den här masken hjälper verkligen. Jag är inte särskilt förtjust i doften men produkten i sig är fantastisk. Läs min recension här.

REN Flash Rinse 1 Minute Facial
En annan ansiktsmask som jag också recenserat för en tid sedan. Den här använder jag när jag vill tillföra lite extra lyster och ”glow” till hyn. Ganska odryg men jag älskar’n ändå!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/tema-rott/