Annons
AnnonsTre skönhetsfavoriter (januari 2015)


favoriter
Med tanke på att det är nytt år tänkte jag införa en ny grej här på bloggen som många skönhetsbloggande kollegor sysslar med, nämligen månadens beautyfavoriter! Jag ska lista ungefär tre varje månad, och vi börjar med januari.

Annons

favoriter1
I början av månaden besökte jag LUSH och köpte en gammal favorit som jag faktiskt aldrig skrivit om här tidigare. Oat Fix är en färsk ansiktsmask som är helt fri från konserveringsmedel och därför har en hållbarhet på fyra veckor. Denna är återfuktande och mjukgörande, toppen för min hy så här års. Att den doftar kaksmet gör inte saken sämre heller. 125 kronor per burk.

favoriter00
Lumenes nya Longwear Blur Foundation har jag recencerat för en tid sedan och jag har faktiskt använt den vid nästan varje sminktillfälle i januari, vilket märks eftersom den har ganska mycket sminkfläckar från neccessären, hehe. Älskar denna! 159 kr.

favoriterrr
Jag är faktiskt förvånad över att jag gillar The Body Shops Honey & Beeswax Hand And Foot Butter så pass mycket som jag gör, det är inte en typisk Frida-produkt. Den gör ett grymt jobb och återfuktar händer, fötter, armbågar och lite allt möjligt ordentligt utan att vara för fet och kladdig. Doften är också mysig. Tyvärr ogillar jag förpackningen och är rädd att jag ska klämma fingrarna varje gång jag stänger locket, men det kanske bara är jag. Bra produkt är det i alla fall! 195 kr.

Har du några skönhetsprodukter du gillat lite extra under kalla januari?

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/glom-inte-bort-fotterna/