Annons
AnnonsTutorial – Cranberry eyes


1-2
Röd ögonskugga kan vara ganska svårburet, men om du ramar in ögonen med svart eller någon annan färg för att bryta av är det faktiskt riktigt tjusigt, tycker jag. Här är en liten guide!

Börja med att applicera någon form av primer på ögonlocken så skuggorna sitter på plats hela dagen. Tryck sedan på en roströd ögonskugga över hela ögonlocket, detta görs enklast med en skuggapplikator eller en tät skuggpensel. Sudda ut de skarpa kanterna med en mjukare pensel och applicera sedan en hudfärgad nyans under ögonbrynet och i ögonvrån för att ljusa upp och förstora.

Start off by applying a primer to prevent the eyeshadows from creasing. Then apply a red eyeshadow on the entire eyelid, blend it out softly and then add a nude eyeshadow on your browbone.

3-4
Lägg en röd kajalpenna (jag använde en läppenna som funkar precis lika bra) längs nedre fransraden och plocka fram en mörkare röd skugga, jag använde en rödlila. Applicera den över pennan med hjälp av en mjuk pensel. Om du vill skapa extra djup och definition kan du även sudda in ögonskuggan i ögats ytterkant.

Apply a red pencil (I used a lip liner) on your lower lashline and put a darker red/purple eyeshadow on top. You can also blend it with your fingers for a softer look.

5-6
Måla svart kajal längs övre och nedre fransraden. Försök att måla så nära fransraden som möjligt – det ger en illusion av fylligare fransar. Sudda sedan ut kajalen med en borste eller ett finger för en sotig look. Avsluta med att böja ögonfransarna och applicera mascara!

Add a black pencil on your upper and lower lashline and finish off with mascara!

cranberry000efterbild1

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/diesel-loverdose-tattoo-edp/