Annons
AnnonsTutorial: EyebrowsHär är en tutorial där jag visar hur jag gör när jag fyller i mina ögonbryn.

Today I’m going to show you how I do when I fill in my eyebrows.

Products:
Make Up Store angled brush #110
MAC angled brush #266
MAC eyeshadow ”Charcoal Brown”
Make Up Store microshadow ”Deadly”
Wet n Wild cover all concealer palette


Jag börjar med att fylla i med ögonskuggan Charcoal Brown från MAC där jag vill att brynets lägsta punkt ska vara. Här fuskar jag och målar på huden en bit längre ner för att få ett lite lägre bryn, och även för att få det lite bredare då mina naturliga bryn är väldigt tunna. Därefter drar jag borsten uppåt och suddar ut färgen i stråna. Jag tar alltså inte upp mer färg utan använder det som finns kvar i borsten.

Apply a line with the eyeshadow on the lowest point of the eyebrow and then brush the color through the hairs.


Nu använder jag en mörkare skugga (Make Up Store microshadow Deadly) och fuskar återigen genom att lägga den under brynet där jag inte har några strån. Jag drar ett rakt streck utåt och fyller sedan även i stråna ovanför. Nu skapar vi alltså själva bågen, jag föredrar en ganska rak form men om du vill ha en mer markerad båge är det bara att du drar linjen mer nedåt. Här förlänger jag även brynet genom att måla en längre linje.

Now I’m using a darker shade (microshadow Deadly by Make Up Store) and fill in the arch of the eyebrow. I prefer a quite straight eyebrow, but that’s just me. There are no rules so feel free to do any shape that you like.


För att få ett mer definerat bryn applicerar jag lite concealer för att ”städa upp” och få skarpare konturer. Här använder jag mig av den rosa nyansen ur Wet n Wild‘s cover all Concealer palette.

For a more defined look I use a concealer to get sharper edges.


Nu känner jag mig klar! 🙂

Done!

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/isadora-flex-tip-eyeliner/