Annons
AnnonsTutorial: Eyeliner with a fun twist


bling bling
Dags för en steg för steg-guide! Denna gång är det en pimpad eyeliner som gäller.

1
Börja med att applicera en hudfärgad ögonskugga på hela ögonlocket, skimrig eller matt är helt upp till dig. Jag valde en med lite skimmer. Applicera därefter en flytande eyeliner längs övre fransraden. Gärna fetare än vanligt så att stenarna får plats! Klicka här för steg för steg-guide till flytande eyeliner.

2
Plocka fram en burk med strasstenar, en pincett samt ögonfranslim. Doppa en sten i lite (jättelite!) lim och fäst den sedan på eyelinern.

blingg
Fortsätt fästa så många stenar du vill och måla därefter mascara, eventuell kajal på vattenlinjen och limma fast lösfransar om du vill det. Klart!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/dags-for-chic-galan-2014/