Annons
AnnonsTutorial: False eyelash application


fransar§
För ganska exakt ett år sedan gjorde jag en tutorial där jag visar hur du fäster lösögonfransar, och då jag vet att lösfransar är något många satsar på inför nyår vill jag lägga upp den igen! Klicka här för att komma dit.

Annons

English:
Last year I did a tutorial on how to apply false lashes. I know that a lot of people want to try falsies for new years eve, so I thought that you might want to see the tutorial again. Click here!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/whats-in-my-makeup-bag/