Annons
AnnonsTutorial: Neutral smokey eyes


sotning1111
Börja med att applicera en primer på ögonlocken. Detta gör att skuggan sitter bättre. Lägg därefter en ljus skimrig skugga över nästan hela ögonlocket, spara en liten bit fri från produkt.

22
Lägg därefter en brun skugga längs yttre halvan av ögonlocket. Börja från fransraden och jobba dig utåt och sedan inåt igen. Som ett C! Plocka upp en mjukare pensel och sudda ut de skarpa kanterna.

33
Lägg samma bruna färg under ögat och sudda ut den precis som i förra steget. Nu brukar jag kunna se om jag vill ha det mörkare eller är nöjd som det är, och jag valde att smacka på lite extra med en mörkbrun skugga i ögats yttre vrå.

44
Lägg en flytande eyeliner och applicera därefter mascara och svart kajal i vattenlinjen. Jag avslutade med att lägga en ljus skugga under brynet och i ögonvrån för att ljusa upp lite.

sotning0

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/todays-look-a-touch-of-green/