Annons
AnnonsTutorial: Smokey eyeIkväll avgörs det vem som blir Sveriges bidrag i Eurovision Song Contest, och i och med det ska jag visa hur du gör en  sotning kvällen till ära. Jag använder bara produkter från IsaDora som är National makeup partner of Eurovision Song Contest 2013. Plocka fram dina mörka ögonskuggor så kör vi igång.


Måla en svart kajalpenna längs övre fransraden. Här behöver du inte vara så noggrann, ös på bara! Sudda sedan ut den med hjälp av en pensel eller fingrarna.

Apply a black eyeliner on the upper lashline and then blend it put using a brush or your fingers.


Lägg på en mörkgrå skugga ovanpå för att fixera kajalpennan. Lägg därefter samma penna längs nedre fransraden också.

Apply a dark greye eyeshadow on top of the eye pencil. Then run the same eye pencil underneath the eye.


Sudda ut den och fixera med en svart skugga. Eftersom det här är en glammig look är ju glitter ett måste, så jag applicerade Cream Mousse Eyeshadow i nyansen Galaxy som jag sedan suddade ut (ytterst lite) med en pensel.

Blend out the edges and apply a black eyeshadow on top of the pencil. This is a glamorous look so of course we need some glitter! I used the Cream Mousse eyeshadow in Galaxy.


Lägg samma skugga under ögat. Böj sedan fransarna och applicera mascara. Klart!

Apply Galaxy on the lower lashline, curl your lashes and apply lots of mascara. Done!

Använda produkter (allt från IsaDora)
Eyebrow Pencil Waterproof ”Light Brown”
Perfect contour kajal ”Black”
Eyeshadow palette ”Smoky eyes”
Cream Mousse Eyeshadow ”Galaxy”
Big Bold mascara

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/youngblood-mineral-rice-setting-powder/