Annons
AnnonsTutorial: Smokey eyes with glitter


smokey01
Börja med att applicera en primer och lägg därefter en ögonskugga på hela ögonlocket med en platt och hård skuggpensel. Plocka upp en lite fluffigare pensel och tona de skarpa kanterna så de blir mjukare.

Annons

English:
Apply eyeshadow on your eyelids, then blend the edges using a blending brush.

2
För att få en bättre bild av hur slutresultatet kommer bli kan du lägga en kajalpenna under ögat, då är det enklare att se om du vill tona in en mörkare färg på ögonlocken sedan. Jag tyckte att det kändes lite tamt så jag tog samma fluffiga pensel som innan och applicerade en mörkgrå ögonskugga i ögats yttre del.

English:
I like to apply some colour on the lower lashline using a pencil or eyeshadow, this helps me see if I want to add more darkness to the eyelids. I then applied a dark grey eyeshadow using the same blending brush as earlier.

3
Nu kan du markera övre fransraden också om du vill. Jag använde en ögonskugga då jag gillar den sotiga känslan men du kan givetvis använda en flytande eyeliner om du hellre vill det.

English:
Now you can define you upper lashline with a liquid liner. I used an eyeshadow too keep the look soft and smokey.

44
Nu har vi bara det roligaste kvar! Plocka fram ett glitter eller två och applicera det där du vill ha det. För att få glittret att fästa kan du använda en vattenfast vätska, jag gillar Mixing Liquid från Make up store. Jag tycker det är enklast att applicera det med en liten och platt läppensel i syntet. Glitter har en tendens att hamna lite överallt, ett bra knep för att få bort det överflödiga är att ta en torr och ren mascaraborste och försiktigt svepa bort det.

English:
Time for some glitter! I find it easiest to apply glitter using a synthetic lip brush with Mixing Liquid by Make Up Store. Glitter tends to fall down all over your face, a good tip to remove it is to use a dry mascara wand and carefully brush the glitter off.

4
Avsluta med mascara! För fler bilder och produktlista, klicka här.

English:
Add mascara to your lashes. Done! For more pictures and a full list of products, click here.

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/isadora-sunset-in-rio-summer-2014/