Annons
AnnonsTvåltricketBrukar du uppleva att dina äktahårspenslar tappar formen efter ett tag och att hårstråna står ut lite som de själva vill? Då ska jag ge dig ett enkelt och effektivt tips: Tvätta din pensel med schampo precis som vanligt, skölj ordentligt och svep sedan varje sida av penseln på en fast tvål, utan att skölja ur efteråt. Tvålen gör så att alla hårstrån förs samman och när den torkat slår du bara av överflödet av tvålen, och resultatet är en pensel med hårstråna på rätt ställe. Jag lärde mig den här metoden skolan och har aldrig tänkt på att använda tvålen till det tidigare, men det gör verkligen susen för penslarna!

English:
Here’s a quick and easy tip for your makeup brushes with real hair: Wash your brush with shampoo as usual. Then grab a hand soap and drag the sides of the brush through the soap, do not rinse. Let the brush get dry and then tap off the excess of the soap. This helps the brush keeping its shape a bit longer, I learned it in beauty school and it’s so easy and effective!

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/shopping-hos-mac/