Annons
AnnonsTweezerman


tweezermanVi har väl alla hört talas om Tweezerman, eller? Om du inte har det kan jag lite snabbt säga att det är ett märke som är väldigt populärt och dessutom prisbelönt tack vare sina pincetter som ska vara en av de bästa på marknaden, och jag har pinsamt nog inte testat förrän nyligen.

En bra pincett är förstås gött att ha för alla som använder en, men extra EXTRA bra om du jobbar med något där du använder pincetter ofta. För min del gäller det brynplock som jag gör på kunder då och då, och en bra pincett är väldigt viktigt för att det ska gå snabbt för mig att plocka = mindre smärta för kunden. Tweezermans pincett nyper tag i även de minsta stråna som kan vara ganska svåra att få tag på annars, men den kostar också därefter. Jag ska använda in den ordentligt ett tag och se om den ändrar sig och blir slö eller om den håller sig bra länge, för jag har inga problem att betala 229 kronor om jag vet att den är långlivad.

Fransböjaren beskrivs som en ergonomiskt formad böjare som ska vara anpassad till alla ögonformer. Jag har varken små eller stora ögon utan ganska normalstora, om vi kan säga så. Jag upplever faktiskt att böjaren är lite för liten, för böjd liksom. Hade gärna sett en lite rakare form eller fler storlekar. Böjen däremot håller sig länge tack vare den tjocka gummiremsan.

Har du provat något från Tweezerman? Vad tycker du?

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/vad-hande-forra-aret/