Annons
AnnonsUllared


shopping
Jag har varit i Ullared i helgen för att köpa saker till lägenheten som jag och min blivande sambo flyttar in i nästa år, men jag kunde inte åka hem utan att besöka skönhetsavdelningen! Här är mina fynd som kostade runt 260 kronor totalt. Älskar Ullared! Fler bilder ser du här nedan:

ecotools
Om du läst min blogg ett tag vet du att jag är ett stort fan av verktygen från ecoTools, så jag köpte mig två concealerpenslar. (34 kr styck)

false lashes
Lösögonfransar från Depend (29 kr) och The ministry of beauty (19 kr)

china glaze
China Glaze Deviantly Darling, Goldie But Goodie, Rendezvous With you. (49 kr styck)

English:
I visited Ullared this weekend, (a big shopping store with very low prices) and here’s what I found on the beauty section! Brushes from ecoTools, false lashes and nail polishes from China Glaze.

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/nail-supplies/