Annons
AnnonsUNE Volume By Night MascaraMacaran Volume By Night från UNE är en mascara som ska ge fransarna volym direkt vid första appliceringen. Den innehåller endast naturliga ingredienser och ska vara skonsam mot fransarna samt enkel att tvätta bort.

Först och främst gillar jag den lilla gummiborsten, jag upplever att jag får bättre kontroll med små borstar. Volume By Night mascara är oparfymerad, men jag tycker att doften är otroligt stark och det beror på honungen som är en av ingredienserna. Den är rik på svarta pigment och ger fransarna ordentligt med svärta. Den förlänger lite, ger lite volym men har ingen riktig wow-factor. En helt okej mascara men inte mer, tycker jag.

Pris: 169 kronor
Var? Åhlens
Köpa igen? Nej 

English:
 Volume By Night mascara by UNE is a 100 % natural product that shall give volume to the lashes. It has a tiny tiny brush, and I’m a big fan of small brushes. I feel that they give me a lot more control. The mascara is very pigmented and makes the lashes super black but I don’t think the mascara has any wow factor. It gives a bit lenght and a bit volume but not more than that. 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/loka-brunn-vattensalongen/