Annons
AnnonsUninterrupted


uninterrupted
Till den här makeupen använde jag min nya ögonskugga från MAC som heter Uninterrupted. Den är inte ny i sortimentet, men ny i min samling! En unik och ursnygg varmbrun färg som kan se orange ut beroende på vad man väljer att blanda den med.

Annons

Här har jag skuggat in den i en grå sotning och som du ser är den nästan orange här eftersom den inte alls smälter ihop med det gråa. Var inte rädd för att mixa olika färger, du kan upptäcka många snygga kombinationer!

English:
Today’s look! I recently purchased the Pro Longwear Eyeshadow in Uninterrupted from MAC. It’s a warm-toned brown, almost orange but still brown, if that makes sense? Here I´ve mixed it with a grey smokey eye. I love this colour so much, it’s very unique!

Products:
Eyebrows
Anastasia Brow Wiz ”Dark brown”
MAC eyesadow ”Copperplate”
Eyes
Too faced shadow insurance
MAC eyeshadoows in Shroom & Satin Taupe
Emite eyeshadow ”Dams”
MAC Pro Longwear Eyeshadow ”uninterrupted”
Anastasia Cover waterproof eye pencil ”Noir”
Ardell false lashes ”Wispies”
Lips
Make up store lip pencil ”Fairytale dream”

TAGGAR
8 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/green-sparkle/