Annons
AnnonsUppdaterad sminkhörnaGod morgon! Idag åker jag till Stockholm över dagen men innan jag åker tänkte jag visa min sminkhörna lite snabbt.

För några veckor sedan åkte jag till IKEA för att uppdatera sminkbordet lite. Jag har länge känt att jag behövt bra belysning så jag köpte lamporna ”Musik” som ger ett väldigt starkt och jämnt ljus. Förutom det fick det bli en ny spegel också. Mina skönhetsprodukter bor i hurtsen ”Alex”, också från IKEA.

English:
My makeup table.

 

TAGGAR
29 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/winterland/