Annons
AnnonsUrban Decay Afterglow Powder Blush


blushurbanVisst är det härligt med sommarnyheter? Vi fortsätter på det spåret tycker jag, här med en rolig nyhet från Urban Decay som sedan en tid tillbaka finns att beställa från Kicks hemsida.

Annons

After Glow Blush är ett puderrouge med en finmald formula som ska ge en krämig konsistens. Jag kan hitta hela 12 nyanser online och jag har nio av dessa som du kan spana in lite närmare nedan. Vi ser både färgstarkt och neutralt samt matt och skimrigt. Något för alla!

1Obsessed, Quickie, Quiver

2Score, Fetish, Crush

3Indecent, Kinky, Video

Så vad tror vi om dessa då? Jag känner redan nu att jag vill använda dem som ögonskuggor och inte bara som rouge. Förpackningen är ju jättefin men du får gnugga bort fingeravtryck lite då och då eftersom ytan är så glansig.

Afterglow Blush finns att shoppa nu och kostar 265 kronor per dosa.

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/video-unboxing/