Annons
AnnonsUrban Decay Revolution High-Color Lipgloss


urban decayVi är ju ganska vana vid att dregla över fina ögonskuggor och läppstift här i bloggis, men läppglans är mer sällsynt. Så om du gillar läppglans vill du nog läsa vidare! Kolla hylsan liksom.

Annons

Urban Decays Revolution High-Color Lipgloss är ett gloss som ska ge mycket färg i ett enda svep, och det brukar även innebära en ganska klibbig konsistens. Så är fallet med dessa. De känns inte som ett läppbalsam om vi säger så, utan mer som ett gloss som det också är. Färgerna finns både med och utan glitterkorn beroende på vad du gillar. De är pigmenterade men inte heltäckande och blir nog allra snyggast ovanpå en penna eller ett läppstift!

udAssassin,69, Brickhouse

uddFailbait, Quiver, Bittersweet, Vice

Det finns betydligt fler nyanser än dessa i serien. Har du någon favvo? Själv tycker jag att de lila ser väldigt balla ut, ska nog prova någon av dem redan ikväll.

Läppglansen kostar 190 kronor styck.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/essie-2015-fall-collection/