Annons
AnnonsUrban Decay Sheer Revolution Lipstick


udSka vi ta och kolla in några snygga läppisar från Urban Decay, så här på fredagskvällen och allt? Det tycker jag! Sheer Revolution Lipstick är ett läppstift med en återfuktande formula, inte helt olikt ett läppbalsam. Samtidigt är färgintensiteten imponerande. Spana in fler bilder och swatches nedan!

Annons

uddLiar, Streak, Slowburn, Shame

udddObsessed, Rapture, Ladyflower, Anarchy

ud swatcyesDet finns fler nyanser än dessa, men här ser du de flesta. Som du ser är färgen riktigt stark för att vara av en så tunn och återfuktande formula. Prislappen ligger på 185 kronor per stift och du kan shoppa hos Kicks hemsida.

Visst är de fina?

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/swatches-isadora-rock-romance-wonder-nail/