Annons
AnnonsUrban Decay


urban decay
Som jag sa i min vlogg skulle jag visa upp produktproverna från Urban Decays event i ett blogginlägg, och det är det jag ska göra idag! Märket lanserades tidigare i veckan så nu är det bara att shoppa loss, antingen på Kicks.se eller i några av deras utvalda butiker.

urban deccPerversion Mascara har jag faktiskt hunnit småtesta lite och är än så länge inte imponerad då den tog väldigt lång tid på sig att torka och det är en egenskap jag avskyr hos mascaror. Snabbt ska de torka! Naked Ultra Nourishing Lipgloss är ett vårdande läppglans, Glide on Eye Pencil har jag läst om på många bloggar och är väldigt sugen på att prova själv så det dröjer nog inte länge innan den används.

urban
Bronzing Beauty Balm är en BB Cream och bronzer i ett, om jag förstått allt rätt. Setting Spray har vi tidigare sett hos andra varumärken men jag upplever sällan att makeupen faktiskt sitter bättre med en sådan, har dock inte hunnit testa denna än så vill inte säga för mycket.

urban decay naked 2
Vi sparar det bästa till sist! De populära NAKED-paletterna har nog de flesta hört talas om vid det här laget. Det finns tre stycken, detta är nummer 2.

Så, det var en liten titt på Urban Decays sortiment. Mer djupgående recensioner dyker upp här längre fram.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/todays-makeup-look-coppering-2/