Annons
AnnonsVad hände förra året?


makeuppppppmakeupppHej vänner. Trevligt att se att ni är ett gäng som kikar här trots min usla återkoppling. Jag blev lite nostalgisk idag och bläddrade bakåt i arkivet och såg att jag för exakt ett år sedan gjorde makeupen ovan! Kanske ska göra något liknande imorgon igen, blev lite inspirerad på nytt!

Hur står läget till annars? Spring gärna förbi The body Shop i Örebro för nu för tiden jobbar jag där och älskart! Hörs igen snart.

Products:
Face
Lumene Matt Control Oil Free foundation
Viva la Diva 3 in 1 concealer
Rimmel Say matte powder
Sleek Blush ”Pomegranate”
Eyes
IsaDora eye primer
Viva la Diva Nudie Palette
NYX Doll eye Mascara
NYX Wonder Pencil
Lips
NYX Soft matte lip cream ”Monte Carlo”

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/todays-makeup-look-spring-inspired/