Annons
AnnonsVad tycker du?


Nu har jag bloggat här hos Chic.se i ungefär en månad, och jag skulle mer än gärna vilja höra vad du tycker om min blogg så här långt!

Vad vill du läsa mer/mindre av? Är det något du vill att jag ska utveckla eller förändra? Jag vill hela tiden bli en bättre bloggare och det är viktigt för mig att du som läser får komma till tals och berätta vad du vill se i min skönhetsblogg. Du som följt mig tidigare, är det något som försämrats/förbättrats om du jämför med hur jag bloggade förut?

English:
I’ve been blogging at chic.se for about a month now, and i would love to know what you think of my blog this far. Is there anything I can improve to make my blog better? Do you think that my blog have changed, if you read it before I moved here? Thank you!

TAGGAR
18 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/make-up-store-hydra-serum/