Annons
AnnonsValentine’s dayIdag när jag kom hem från jobbet låg det ett paket från VASS PR i brevlådan, och det var en fin alla hjärtans dag-gåva som bestod av ett läppstift från Wet n Wild, en handkräm från Crabtree & Evelyn, ett nagellack från Deborah Lippman och en sockerskrubb från Burt’s Bees. Så himla fint, tusen tack! Jag har precis testat sockerskrubben i duschen och den doftar som såna där fruktiga godissnören. Jag blev nästan sugen på att ta mig en smakbit.

English:
When I came home from work today I found a gift from VASS PR in the mailbox. It was a valentine’s day gift that contained a lipstick from Wet n Wild, a hand cream from Crabtree & Evelyn, a nail polish from Deborah Lipmann and a sugar scrub by Burt’s Bees. Thank you so much VASS PR. So nice and kind!

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/jamforelse-bobbi-brown-mac-gel-eyeliners/