Annons
AnnonsVeckans fråga: Dina favoriter just nu?Vilka tre skönhetsprodukter är dina absoluta favoriter just nu?

Mitt svar:
LUSH Mask of magnaminty – rengör på djupet utan att torka ut huden. Resultatet är en rengjord och babymjuk hy.
Make up store microshadow ”Deadly” – Superfin i alla typer av ögonsminkningar och även en jättebra nyans för brynen då den är ganska kall.
MAC extra dimension Skinfinish ”Superb” –  ger huden lyster och funkar precis lika bra på ögonlocken som den gör på kinderna.

English:
What’s your top 3 beauty products right now?
My answer: Mask of magnaminty by LUSH, microshadow Deadly by Make up store and the Extra dimension skinfinish in Superb by MAC.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/viva-la-diva-metal-eyshadows/