Annons
AnnonsVeckans fråga: SminkborstarHur ofta tvättar du dina sminkborstar och vad använder du när du tvättar dem?

Mitt svar: Jag tvättar dem 1-2 gånger i veckan, beroende på hur lite eller mycket jag använder dem. De borstar jag använder till foundation och concealer tvättar jag efter varje användning, nästan varje dag med andra ord. Jag använder ett milt shampoo (och balsam ibland) till borstarna med äkta hår och syntetpenslarna tvättar jag med diskmedel.

English:
Question of the week: How often do you clean your makeup brushes? My answer: I clean my brushes once or twice a week depending on how much I use them. I clean my foundation brushes after every use.

TAGGAR
7 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/lista-mina-skonhetsfavoriter-2012-2/