Annons
AnnonsVera by CCSEn hudvårdsprodukt jag inte vill vara utan är aloe vera-gelén från CCS. Det är en lugnande och otroligt återfuktande produkt som innehåller över 90 procent aloe vera. Den är oparfymerad samt fri från silikoner och mineraloljor, däremot innehåller den parabener så om du vill ha en liknande produkt utan det gör bland andra Sasco en parabenfri. Jag använder gelén till både kroppen och ansiktet och jag uppskattar den extra mycket nu under sommaren då den kyler ner och reducerar rodnader effektivt.

Jag gick förbi apoteket för att köpa en ny tub idag och då såg jag att de även hade en aloe vera-spray från samma serie. Jag bär med mig en ansiktsspray i väskan varje dag så självklart köpte jag denna i hopp om att den ska bli min nya favorit. Gelén kostar ungefär 70 kronor och sprayen bli din för en dryg hundralapp. Finns hos Apoteket!

English:
A skin care product that I don’t want to live without is my aloe vera gel by CCS. I have been out shopping today and purchased a new aloe vera tube and also a face mist that I haven’t used before. Aloe vera works great for sensitive and sun burned skin, it reduces redness and moisturize the skin.

TAGGAR
8 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/mac-brow-set/