Annons
AnnonsVideo: Plånboksvänlig makeup


makeupppppp
Idag ska jag åka till Stockholm med min kära mamma och på på premiären av Let´s Dance! Lumene är sponsor och bjöd in oss så det ska bli roligt. Jag hejar förstås på Jonas Hallberg!

Nog om det. Minns du denna budgetmakeup jag gjorde tidigare i veckan? Jag filmade när jag gjorde den looken! Jag kommer ladda upp en ny video varje fredag och måndag, tror det blir ganska lagom. Kika på den senaste här.

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/tema-rosa/