Annons
AnnonsViktor&Rolf Flowerbomb La vie en roseFlowerbomb från Viktor&Rolf landade på parfymhyllorna för snart 10 år sedan (2004) och har sedan dess varit en favorit hos kvinnor som gillar söta, blommiga och lite vågade dofter. I april kommer sommarversionen La vie en rose för femte året i rad, men i och med att det är femårsjubileum har Viktor&Rolf gjort om doften. Den tidigare Flowerbomb La vie en rose har varit betydligt lättare och friskare än orginalet och i år är den blommigare och syrligare än tidigare.

Jag har inte doftat på någon av föregångarna, så jag kan bara utgå från den nya. Vid första anblicken tyckte jag att den var alldeles för söt, men när den fått lägga sig och bekantat sig med min hud en stund gillade jag den desto mer. Den är fortfarande söt men blommorna och citrusfrukterna kommer fram mer, och som du säkert vet älskar jag typ allt som doftar citrus. Det är ingen ren citrusdoft, blommorna och sötman har övertaget men visst finns den där.

Om du tycker att orginalet Flowerbomb är för tung och vill ha något lättare tycker jag att du borde spana in denna! Nya Flowerbomb La vie en rose finns i butik i slutet av april och 50 ml kommer att kosta cirka 615 kronor.

English:
Flowerbomb by Viktor&Rolf were launched in 2004 and has been a beloved scent for women since then. I april this year the summer version La vie en rose will be avaiable in stores for the fifth year in a row, but this time with a new and updated scent. The previous La vie en rose has been much lighter and fresher than the original and the new Le vie en rose contains more flowers and citrus friuts.

I’m not familiar with Flowerbomb so I don’t know anything about the previous scents, but the new La vie en rose is very sweet and fresh. I didn’t like it very much to begin with but when I have been wearing it for an hour or two I liked it much more. The flowers and citrus fruits shows up much more and the sweetness isn’t that obvious anymore. In stores soon!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/mac-temperature-rising-bronzing-powder-soft-sand/