Annons
AnnonsVinn ett lyxigt kit med det senaste från Lumene!


Idag har jag en rolig tävling åt er med Story Relations där du har chans att vinna ett kit med det allra senaste från Lumene!

Vinsten är värd ungefär 3000 kronor och går till en lycklig vinnare. Det enda du behöver göra för att delta är att skriva varför just du ska vinna i kommentarsfältet nedan. Observera att du måste lämna din epostadress så jag kan kontakta dig ifall du vinner, annars är inte ditt bidrag giltigt.

Tävlingen avslutas söndagen den 26/5 klockan 18:00. Lycka till!

Avslutad

TAGGAR
109 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/fraga-var-koper-jag-en-spatel/