Annons
AnnonsVitry Dissolvant Magic Touch”Utan kladd eller luddiga tussar befriar den naglarna från de mest ihärdiga lackrester med en enkel fingervridning.” Så lyder motiveringen till Vitry Dissolvant Magix Touch – årets nagelprodukt i Swedish Beauty & Cosmetics Awards.

 Det är en acetonfri nagellackborttagning som består av en burk med skumgummi dränkt i nagellacksborttagning. Den har ett hål i mitten där du för ner ett finger och vrider om några gånger för att avlägsna lacket. Du får kämpa lite mer med glitterlack men den här burken är mycket smidigare än den klassiska foliemetoden, tycker jag. Jag ska testa om den fungerar på mina naglar som är målade med Depends GelLack (som ska sitta som berg i två-tre veckor) framöver.

Har du provat denna typ av nagellacksborttagning? Det finns flera märken som tillverkar liknande burkar och Vitry Dissolvant Magic Touch kostar 79 kronor.

English:
The nail polish remover Dissolvant Magic Touch from vichy won an award for the best nail care produkt of the year at Swedish Beauty and Cosmetics Awards. It’s a jar with nail polish remover. Put your finger in the remover, wait a few seconds and it will remove your nail polish. Super easy!

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/glossybox-presenterar-the-man-box/