Annons
AnnonsViva la Diva Brow Bar


viva la diva brow barviva la diva
Här kommer en nyhet från Viva la Diva! Brow Bar är en palett med produkter anpassade för ögonbrynen som innehåller skuggor, vax, en brynpenna, pensel och pincett. Både skuggorna och pennan är ganska mörka, så om du föredrar ljusare bryn vill du kanske leta vidare efter något annat. På baksidan av paletten finns det en steg för steg-guide där du får lära dig en del brynknep. Smart!

Annons

Jag gillar Viva la Diva men det finns en sak som gör mig ganska fundersam här. Hela paletten känns inte bara inspirerad utan nästan kopierad från Benefit, både vad gäller namn och stil på paletten. Kom på något eget nästa gång, Viva la Diva!

Paletten blir din för 139 kronor.

English:
Brow Bar by Viva la Diva is new a eyebrow palette. It contains powders, wax, a pencil, brushes and a tweezer. I usually like Viva la Diva but this palette is almost a copy of Benefit’s products. Is it really that hard to come up with something unique?

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/todays-makeup-look-barbie/