Annons
AnnonsViva la Diva nail polish 156 Love shotHär är ett av fyra nagelack som ingår i Viva la Divas kollektion Miami Heat. Love shot är en härlig blåtonad rosa. På bilden har jag applicerat två lager, men nu ser jag att ett tredje hade behövts då min naturliga nagel syns igenom lite. Jag använde Seche base som underlack och Gel Coat från Dior som överlack. Finns i butik nu och kostar 50 kronor styck!

English:
Love shot is one of four nail polishes  in Viva la Divas latest collection Miami Heat. Its a bright blue toned pink. I appliced two thin coats, but now I can see that I need a third one – my natural nail shows through a bit. I used Seche vite as a base coat and Gel Coat from Dior as a top coat.

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/mac-mineralize-eyeshadow-cha-cha-cha/