Annons
AnnonsViva la Diva Perfect Nudies


viva la diva nudesviva la divaviva la dvViva la Diva fortsätter inspireras av Urban Decays Naked-paletter, senaste tillskottet heter Perfect Nudies och den här är jag minsann sjukt sugen på av den enkla anledningen att de mixat neutralt med färgstarkt! Så om du vill gå lite wild and crazy kan du göra det samtidigt som du kan skapa väldigt snälla makeuper också.

Paletten innehåller både matta och skimriga nyanser som också är riktigt bra. Det enda jag egentligen saknar här är en svart skugga, annars är det en toppenpalett!

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/the-body-shop-frosted-plum/