Annons
AnnonsViva la Diva Smokin’ Hot (fall 2014)


viva la diva
Viva la Divas höstkollektion Smokin’ Hot innehåller en klassisk höstpalett (i en fantastiskt söt förpackning) med murriga toner i brunt, grått och lite blått, och nagellacken går i en liknande färgskala. Det riktigt roliga i den är kollektionen är läppstiften, bläddra ner så får du se!

Annons

viva la diva1
Smokey Eyeshadows

viva la diva2viva la diva3Absolutely Fabolous Nails
170 Powerful, 171 Matte opal, 172 Darkstar, 173 Wall street

viva la diva4
DUO Lipstick

viva la diva5
120 Bloodberry, 121 Nova, 122 Godiva, 123 Elektra

Visst är läppstiften härliga? Tanken är att du får två läppstift i ett och ska kunna skapa olika färgskalor på läpparna, men frågan är hur det faktiskt funkar i praktiken. Lipgloss Bitch-Helena skrev ett roligt blogginlägg där hon visar silverguldiga Elektra på läpparna som visar att man inte alltid kan lita på produktbilderna. Jag är dock sugen på att swatcha hela högen i ett annat blogginlägg längre fram för jag gillar själva tanken.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/pink-lips/