Annons
AnnonsWet n Wild Mega last lip colorThink pink, Mauve outta here, Coraline, Cherry bomb

Några av mina favoritläppstift kommer från Wet n Wild‘s serie Mega last lip color. De är superpigmenterade, ger en halvmatt finish och glider på läpparna enkelt. Att de dessutom bara kostar 59 kronor styck gör ju inte saken sämre. De är ganska torra och jag gillar det då jag är en flitig användare av läppennor, men om du inte föredrar det kan du antingen grunda med ett läppbalsam eller toppa med ett gloss, eller självklart både och om du känner för det!

Think Pink och Cherry Bomb är de två jag använt mest. Think Pink är en färg som går att använda till mycket, det är en väldigt söt babyrosa som jag brukar dutta på läpparna med hjälp av pekfingret. Jag applicerar det väldigt sällan direkt från stiftet då jag inte vill ha det heltäckande, men om du vill ha ett riktigt ljust rosa läppstift är detta värt att kolla in! Cherry Bomb är en djupröd nyans som är dramatisk, mörk och ursnygg. Helt klart min favorit bland de mörka läppstiften jag äger. Läppstiften finns hos utvalda ICA maxi och hos Nelly.

English:
Some of my favorite lipsticks are Wet n Wild’s Mega last lip color. They are super pigmented, gives a semi matte finish and glides on easily. They are quite dry and I like the dry finish, but you can always use a lip balm before you apply it or a lipgloss on top of it if you want a less dry finish.

My two favorites are Think Pink and Cherry Bomb. Think Pink is a super cute baby pink shade that can be used in many different ways. I apply it by dabbing it on my lips using my finger and I don’t apply it straight from the tube because of the strong pigmentation. I’ve been wearing it a lot since I got it last summer. Cherry Bomb is the most beautiful deep red color. It’s my all time favorite of all dark lipsticks I have.

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/lumene-beauty-base-face-primers/