Annons
AnnonsWhat’s in my makeup bag?


sminkväskan
Eftersom de flesta av mina skönhetsprylar ligger nedpackade i lådor för tillfället har jag lagt ner några enstaka sminkprodukter i en necessär tills flytten är klar, och du kanske vill se vad den innehåller! Om du följt min blogg länge vet du att jag är helt sjukt dålig på att packa när jag är ute och reser, jag tar med mig i princip allt jag äger pga beslutsångest. Den här gången har jag lyckats få ner allt i en enda necessär, och det är produkter jag använder ofta och som passar till det mesta. Så, här har du innehållet:

Annons

Make Up Store cover All mix, Oriflame BB Cream, Lancôme Highlighter Rose Étomcelle, Make Up Store Microshadow ”White”, Anastasia Brow Powder Duo + tweezer, Illamasqua Powder Blusher ”Nymph”, Make Up Store Cake Eyeliner, Chanel Inimitable mascara, Make Up Store Lip Pencil ”The Perfect Pink”, The Body Shop Colour Crush Lipstick ”Red Siren”, Lady GaGa Fame Perfume

English:
As you might know I’m moving next week so all of my makeup products lies in several boxes at the moment. I’ve picked out a few products that I’m going to use until I’ve moved into my apartment, and I thought that you might want to see the products! Have a look at the picture and list above.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/flyttpackar/