Annons
AnnonsWoodwinkedNär jag visade mina15 favoritskuggor från MAC kommenterade FruVesa att guldbruna Woodwinked är hennes favvo. Jag har Woodwinked men använder den nästan aldrig, så idag har jag ändrat på det och gjort en sminkning med den!

English:
When I showed you myto5 15 MAC eyeshadows Fruvesa (link to her blog) said that Woodwinked was her favorite. I have Woodwinked but never use it’ so I thought okay, let’s use it in todays makeup look!

Used products
Face
MAC Mineralize foundation nc15
Illamasqua Skinbase foundation White
MUS cover all mix
IsaDora Velvet touch compact powder
MUS dual foundation ”Rio de janeiro”
Eyebrows
Anastasia brow wiz ”medium ash”
Eyes
MAC paint pot ”soft ochre”
MAC eyeshadow ”Woodwinked”
MAC eyeshadow ”Charcoal brown”
MUS microshadow ”Take off”
Lancome doll eyes
MUS cake eyeliner ”Black”
MUS eyepencik ”Black”
MUS lash art Miss
Lips
MUS lipstick ”Pink panther”

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/illamasqua-liquid-metal-electrum/