Annons
AnnonsXL Molding Paste


xl2xl
Som jag skrev i ett tidigare blogginlägg var jag på Swedish Beauty & Cosmetics Awards tillsammans med Grazette of Sweden i torsdags, och deras Molding Paste från XL var nominerad i kategorin årets stylingprodukt för frisör.

Den här lilla plåtburken fick väldigt mycket kärlek av mina bordskamrater på galan så jag blev väldigt glad när jag såg att den låg i goodiebagen. Jag kan inte påstå att det är en produkt för mig, men jag rusade genast hem och bad min korthåriga sambo prova som har gått igenom en hel del liknande burkar genom åren. Han upplevde att det var lättarbetat och att håret behöll sin flexibilitet på ett bra sätt, och han begär inte mycket mer än så. Stort pluspoäng för doften som inte är särskilt stark utan åt det mildare hållet, jag tycker att det är skitsvårt att hitta stylingprodukter för män där doften inte är tokstark.

Molding Paste kostar cirka 149 kronor.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/china-glaze-winter-holly/