Annons
AnnonsYankee Candle Soft Blanket


yanke candleyankee candle
Okej, nu går jag en bra bit utanför min comfort zone och skriver om doftljus. Det hör ju inte till vanligheterna här i bloggen, men jag är faktiskt väldigt förtjust i doftljus och tycker nog att de passar rätt bra i en skönhetsblogg. Eller vad tycker du?

Några av mina favoritljus kommer från Voluspa och Ecoya, men jag har aldrig testat Yankee Candle som många gillar. De har väldigt roliga doftkombinationer men jag ville köpa en klassiker som funkar året om, så jag valde Soft Blanket som doftar rent och fräscht. Inte tvättmedel, men lite som gammaldags tvål. Doftnoterna är citrus, vanilj och bärnsten. En varm och väldigt mysig doft som inte är för stark.

Jag köpte mellanstorleken som vanligtvis kostar 239 kr, men nu under maj månad är Soft Blanket nedsatt så jag fick istället betala 179. Kap! Gillar du också doftljus? Har du något tips på en doft från Yankee Candle som jag borde sniffa på?

TAGGAR
7 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/22/