Annons
AnnonsYesterdays makeup lookHär är ytterligare en jobbsminkning. Jag adderade glitter längs nedre frasraden samt bytte till vinröda läppar när jag kom till butiken dock. Idag ska jag och butikschefen Isabelle bjuda på sminkningar, så kom förbi och bli lite lördagspiffig!

English:
Here’s another makeup look for work. When I came to the NYX store I added glitter on the lower lashline and put on a dark red lipstick though.

Used products:
Face
NYX hd foundaion
NYX HD concealer wand
Lumene long-wear crystal eyeshadow ”Warm spring” (as a highlight)
MUS microshadow ”Smog”
Eyebrows
Anastasia brow wiz ”Medium ash”
Eyes
Too Faced shadow insurance
MAC eyeshadows Nylon, Ricepaper, Cranberry, Deep damson
MUS cybershadow ”Rising sun”
MAC Zoomlash waterproof mascara
MUS eyepencil ”Vanilla”
Bobbi Brown long-wear gel eyeliner
Lips
NYX soft matte lip cream ”San paulo”

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/viva-la-diva-miami-heat-nail-polishes/